Egy nő életében az egyik legjelesebb esemény az, amikor oltár elé állhat élete szerelmével, épp ezért is olyan fontos számukra a tökéletesség hajszolása. Mi igyekszünk megteremteni azt a tortát, amely a menyasszonynak és vőlegénynek állít majd szobrot a neves alkalomkor, és bízunk benne, hogy maradéktalanul élvezetes pillanatokat tudunk csempészni a neves napot a vendégek életébe is.Az első és egyik legfontosabb része az esküvői tortának, hogy meghatározzuk azt a stílusvonalat, amelyet a torta formailag kell hogy kövessen, ez lényegében átölel számos tényezőt a torta kialakításakor, de legfőképpen a díszítést fogja befolyásolni.A leendő arának meg kell határoznia, hogy milyen íz világgal kell hogy rendelkezzen a torta, meghatározhatja a torta lapjainak íz világát, állagát, milyenségét. (például vanília aromás fehér piskótalapos tészta egy könnyed esküvői tortához jól illik, amelyhez habkönnyű tejszínes krémet ajánlanánk)Általában a vendégek száma elég gyorsan körvonalazódik az esküvő szervezésekor, de mint mindig jó egy picit felé kalkulálni a választásnak, hisz magabiztosan mondhatjuk, hogy tortáinkból repetázni szeretnének majd a vendégek.Emeletes? Ezt a formavilágot követve, mindenképp érdemes munkatársaink tanácsait megfogadni, hisz legtöbb esetben a felsőbb szintek szeletszáma kisebb, így nehezebb számolni azzal. Jó ha tudja, hogy az emeletes tortákból is több lehetőség van, hisz az emeletek állhatnak egy „állványon”, de épülhetnek akár úgy is fel, mint egy piramis.
Gyakori kérdések

Összegyűjtöttünk pár igen gyakran elhangzó kérdést, amelyre itt is válaszolunk.

Hány szeletes tortát érdemes választani?
Mindamelett, hogy a költségvetés mit enged meg, a válasz további kérdéseket vethet fel. Akarunk e csomagolni a süteményből a vendégeknek? Ha igen, akkor mindenképp a jelenlévők számának legalább a duplája. Ha csak az alkalomhoz mérten kérünk süteményeket, akkor is érdemes pár szelettel többet számolni, hisz nem tudható, ki lesz még jelen, és kit szeretnénk még meglepni...
Ki tudják szállítani a tortát?
A válasz természetesen igen. Akár magyarország egész területén belül ki tudjuk szállítani a tortákat süteményeket. Budapest területén kerületekre bontott tarifával, míg vidékre, kilóméterbe megszabott díjazással dolgozunk. A süteményeket megfelelő gépjárművel szállítjuk, gondoskodva az ideális tárolási körülményekről
Milyen díszítést választhatok?
"Minden szinten, szinte minden" ... Röviden ez is lehet a válasz. Valójában a tortát számos fogyasztható és nem fogyasztható dekorációval díszíthetjük, akár növényekkel, virágokkal, gyöngyökkel, különböző textilekkel... a lehetőségek száma szinte végtelen.
Mikor kell kiegyenlítenem a számlát?
Mivel az esküvői torta ára egésszen magas is lehet, így a megrendeléskor szoktuk igényelni a számla kiegyenlítését.
Van e lehetőségünk az esküvő teljes sütemény felhozatalának megrendelésére?
Igen. Akár a teljes esküvői ceremónia ellátására képesek vagyunk, így csak a sütemények felhozatalát kell kiválasztani a darabszámmal egyetemben.
Hogyan számoljunk szeletszámot emeletes torta esetén?
Méretek: Egy szintes méretben választható:
6 szeletes, 10 szeletes, 16 szeletes, 30 szeletes, 50 szeletes formában

Két szintes méretben választható:
6+10 (összesen 16 szeletes), 6+16 (összesen 22 szeletes) formában

Három szintes méretben választható*:
6+10+16 (összesen 32 szeletes), 6+16+30 (összesen 52 szeletes) formában

Négy szintes méretben választható*:
6+10+16+30 (összesen 62 szeletes), 6+16+30+50 (102 szeletes)

Öt szintes méretben választható*:
6+10+16+30+50 (összesen: 112 szeletes)
Milyen ízekben kérhetem az esküvői tortákat?
Az alábbi fő ízvilágok között választhat: dobos,puncs, vanilia, mogyoró, gesztenye, túró, gyümölcs, sacher, kókusz, újcsoki, trüffel, esterházy, royal, nari csoki.