Legyen feledhetetlen bármely esemény! Amennyiben úgy dönt, hogy marcipán borítású tortával szeretné megkoronázni egy ünnepélyes alkalmat, az alábbiakban vázoljuk az első kérdéseket, melyeket kollegánk is fel fog önnek tenni.

Első és egyik legfontosabb kérdésünk természetesen az alkalomra vonatkozó, hogy milyen motívumokban gondolkodjanak cukrászaink, milyen formát örökítsünk meg a pillanatnak?

A második kérdés, hogy hány szeletes legyen a torta? Az alábbi szeletszámokkal lehet kalkulálni.

A következő kérdés pedig a torta ízvilágának megválasztása, amely alapjában lehet dobos, puncs vanilia, mogyoró, gesztenye, túró, gyümölcs, sacher, kókusz, újcsoki, trüffel, esterházy, royal és nari csoki. Mindezen krémes ízesítéseket természetesen tovább fokozhatjuk a díszítéssel, amely nem kell hogy feltétlenül tükrözze a torta alap ízvilágát.
Ossza meg másokkal, vagy írja meg véleményét!